huidverjonging, huidverstrakking

Een jongere en strakkere huid!

 

Beauty & Body Lounge biedt de inovatieve microstroom behandelingen voor verstrakking van de huid en verfijning van de lijntjes. U kunt deze behandeling in kuurverband boeken of de krachtige NuFace trinitity pro aanschaffen voor dagelijks gebruik thuis. Dit geeft het beste resultaat.

 

Wat is microstroom?

 

NuFACE® is een behandeling met microstroom. Microstroom stimuleert de huid in het gelaat, door kleine, zachte stroomgolven door de huid en onderhuidse vetlaag naar de spieren in het gezicht te zenden. Van microstroom is aangetoond, dat het de energieproductie in de cel stimuleert, de drijvende factor achter de aanmaak van collageen en elastine.

Dit verhoogde energieniveau in de cellen zorgt ook voor meer energie in de aangezichtsspieren, vergelijkbaar met hoe regelmatig sporten zorgt voor meer energie in de spieren van ons lichaam. In tegenstelling tot de grote spieren in het lichaam, zijn de spieren van het gezicht direct verbonden met de huid, waardoor het verhogen van de energie in deze spieren zich meestal uit in een verbeterde en gelifte uitstraling.
Een NuFACE®-behandeling kan als losse behandeling worden geboekt, maar kan ook onderdeel zijn van een andere behandeling. Voor de NuFACE®-behandeling wordt de huid grondig geëxfolieerd. Daarna volgt de NuFace gel primer.De NuFACE Trinity PRO zal geplaatst worden op uw huid en u voelt een licht prikkelende sensatie. De lift zal zoals onderstaand uitgevoerd worden.

De NuFace kan ingezet worden bij:

*Huidverslapping
*Wenkbrauwlift
*Versteviging kaaklijn

Wilt u de NuFACE Trinity PRO zelf aanschaffen, dan kunnen onze medewerkers u hierin behulpzaam zijn. Deze krachtigere versie is alleen verkrijgbaar in ons instituut, niet in de webshop