LEONIE-- ik ben superblij met dit resultaat na 8 weken. Ik ben er nog niet, maar mijn huid is al een stuk verbeterd, de ontstekingen zijn verminderd, mijn huid egaler, minder pigment. De producten van ZO SKIN HEALTH en de behandelingen door de specialistes zijn TOP!!


 

 

ELLEN -- Ik wil op een natuurlijke manier oud worden. Geen botox, geen fillers of dat soort dingen. Ik ben geen 18 jaar meer en probeer dat ideaalbeeld ook helemaal niet na te streven. Ik wil er gewoon met behulp met crèmes fris en verzorgd uitzien.

Ik had echt veel last van ouderdomsvlekken en die zijn echt rigoureus beperkt en dit binnen een maand tijd. Mijn eerste foto is genomen op 18 februari jl. en de laatste op 19 maart jl..De laatste plekjes laat ik nog laseren. Laser, dat durf ik namelijk wel. 

Laten we eerlijk zijn: het is niet makkelijk. Als iemand me vraagt: “gaat het vanzelf?”, dan zeg ik volmondig: “nee”. Je moet erecht tijd voor maken, want als je met ZO begint, moet je het ook goed doen. Ik ben ervan overtuigd, als je resultaat wilt behalen met smeren, dan is het met deze producten.


VAN VLIET: De therapeute is zeer vriendelijk, deskundig en cliëntgericht. Zij weet een goede sfeer te scheppen en beschikt overhet vermogen de behandeling zo voor te stellen en uit te leggen, dat je als cliënt de behandeling zeer ontspannen kunt ondergaan.
Als iemand die haar hele leven in de hulpverlening heeft gewerkt denk ik dat ik genoeg ervaring en mensenkennis heb om te constateren dat zij een hele goede is en dat de organisatie trots op haar kan zijn.

 


DAPHNE: "Ben heel tevreden over het resultaat met de producten van Dr. Obagi! Mijn huid is veel mooier geworden!

 

 

 


ILONA: "Eindelijk resultaat
Ik ben heel tevreden. Mijn huid voelt weer glad. Mensen in mijn omgeving zien ook dat mijn huid erg verbeterd is. Ik heb af en toe nog weleens een enkele kleine ontsteking, maar met de producten van ZO zijn die ook weer snel verdwenen."


HENRIETTE: "Ik ben erg prettig en vriendelijk geholpen"


MONIQUE: "Ik kom zeker nog een keer weer, ik ben zeer tevreden"


AIDA: "Lieve huidtherapeute, weet alleen haar naam niet. Kliniek in Assen 1 juni. Legde alles heel duidelijk uit en ik heb een vlekje waarvan ik niet wist of die weg kon en die gaat ze straks ook gelijk proberen weg te halen. Kon ook gelijk dezelfde dag na de intake komen voor de behandeling wat ook top is!"


MARIA: "Blij met het resultaat
De foto’s zeggen eigenlijk genoeg. Ik ben enorm blij met het resultaat. Er is geen operatie voor nodig geweest en alleen de producten van Dr. Zein Obagi hebben voor een enorme verbetering van mijn huid gezorgd.
Voordat ik begon, had ik nogal wat last van pigmentvlekken, zonbeschadiging en couperose. Zoals je kunt zien is dit allemaal aanzienlijk verbeterd. En ik heb minder rimpels.
Ik moet toegeven: in het begin is het heftig. Je hebt af en toe het gevoel alsof je huid in brand staat en je hebt last van schilfering. Daar moet je even doorheen en is vooral in het begin best wel pittig. Gelukkig wordt het wel steeds minder"


MARK: "Ik ben echt blij met de producten en behandeling van ZO Medical, dit geeft tenminste wel resultaat. Niet alleen mijn acne is echt veel minder geworden, maar ook mijn oude littekentjes zijn bijna niet meer zichtbaar. Erg fijn was ook de goede uitleg en tussentijdse telefoontjes om te vragen hoe het ging met mijn huid"