Laser en ipl

laser en ipl

Veilig en verantwoord:  laser/ipl behandelingen


Bij Beauty & Body Lounge worden de laser en ipl behandelingen uitgevoerd door BIG geregisteerde huidtherapeuten van Cosmetique Totale.
Uw huid is dus in goede en deskundige  handen!
Bovendien werken de huidtherapeuten met zeer krachtige lasers, wat betekent dat er uiteindelijk ook veel sneller resultaat is en er minder behandelingen nodig zijn dan bij de goedkopere laser/ipl behandelingen

  • Permanent ontharen
  • Couperose
  • Acne
  • Schimmelnagels
  • Fibromen
  • Huidverstrakking
laser en ipl

Definitieve ontharing

"De nieuwe revolutionaire technologie van ELOS zorgt ervoor dat ongewenste haargroei,snel, makkelijk en pijnloos wordt verwijderd en niet meer terugkomt.”
Vervelende haargroei behoort nu tot het verleden!
Ingegroeide haren en snijwondjes van het scheren behoren met ELOS tot het verleden. Bespaar tijd en geld en vertrouw op uw gladde, sexy en haarvrije huid! U kunt elk lichaamsdeel veilig permanent laten ontharen.

Ook voor witte, grijze, blonde en rode haren!

Een traditionele laser of ipl kan géén lichte, blonde en grijze haren behandelen. Gelukkig is dit met nieuwe generatie ontharingstechnieken zoals de unieke Elos Methode of krachtige Alexandrite laser wel mogelijk. Deze technieken zijn speciaal ontworpen om stugge, witte en grijze haren of lichtgepigmenteerde blonde en rode haren te verwijderen.

Couperose

Een gezonde en gladde gezichtshuid is één van de meest nagestreefde schoonheidsidealen voor zowel mannen als vrouwen. Door ouderdom en schadelijke invloeden van buitenaf krijgt de huid in de loop der jaren steeds meer blijvende littekens, rimpels en verkleuringen.

Couperose is een rode verkleuring van de huid, waarbij de fijne adertjes in het gezicht door de huid heen schijnen. Voorheen werd bij couperose adertje voor adertje behandeld met een warme naald, een pijnlijke en tijdrovende bezigheid. Pogingen om deze oneffenheden te verbergen met crèmes en concealers, ontaardden veelal in een nog slechtere huidconditie waarbij de huid reageert op agressieve ingrediënten of gaat verstoppen.

Een huidvriendelijke oplossing op de lange termijn is een couperosebehandeling door middel van de Elos-techniek. Een dermatologisch verantwoordde behandeling met direct resultaat en geschikt voor de meest gevoelige huidtypen.
Afspraak maken bij de huidtherapeute? Telefonisch: 0592-406037 whatsapp: 06 40964268 of MAIL

laser en ipl