quanis dermafiller

Niet prikken maar plakken!

Bent u geen voorstander van botox of fillers of gewoon nog niet aan toe, maar wilt u wel een mooi resultaat? Dan is de filler zonder naalden een heel goed alternatief!

Voor de 1e behandeling komt u in de salon en daarna kunt u het resultaat bijhouden door 2 x in de week de pads thuis toe te passen.

 

 

Filler zonder naalden

 

Quanis Dermafiller is een uniek, innovatief, veilig en eenvoudig behandelconcept voor kraaienpootjes, wallen, droogte lijntjes en een dunne huid zonder enige bijwerking. Deze nieuwe methode kent geen bijwerkingen, is pijnloos en is een veilige en eenvoudige manier om je huid te verjongen.

Herstel vochtbalans

Quanis Dermafiller is opgebouwd uit gekristalliseerd hyaluronzuur in de vorm van microscopisch kleine puntjes. Het bevat oplosbare micro kristallen opgebouwd uit hyaluronzuur. Deze penetreren gemakkelijk in de huid, lossen op en zorgen vervolgens voor een optimale werking.
Wanneer Quanis Dermafiller wordt aangebracht, ervaart u een zeer licht prikkelende sensatie doordat de microscopisch kleine puntjes in de huid penetreren en oplossen. De hyaluronzuur micro kristallen zorgen in de huid voor het herstel van de vochtbalans waardoor de fijne rimpels die zijn onstaan door uitdroging, van binnen uit weer worden opgevuld en geeft het de huid zijn elasticiteit terug.

Samenstelling

Quanis Dermafiller bevat niet alleen hyaluronzuur, maar ook collageen en vitamine-C. Quanis Dermfiller bevat alleen natuurlijke stoffen en geen geur- en kleurstoffen, conserveringsmiddelen of alcohol en is niet getest op dieren.

Indicaties

Met name de kwetsbare huid rondom de ogen zorgt voor de volgende mogelijke cosmetische indicaties:
Kraaienpootjes
Droogtelijnen.
Te dunne huid.
Wallen onder de ogen.

Toe te passen locaties:

  • Onder de ogen lijntjes 
  • Nasolabiale plooien (mondhoeken).
    Behandeling met Quanis Dermafiller is effectief voor het verminderen van wallen en donkere kringen onder de ogen en het verzachten van nasolabiale plooien. Na minimaal 1 behandeling (afhankelijk van de mate van de rimpel) met Quanis Dermafiller Professional door de schoonheidsspecialist kan het behaalde resultaat door thuisgebruik met Quanis Dermafiller behouden blijven.

Behandeling door de schoonheidsspecialiste

quanis dermafiller

Dermafiller behandeling

Na de reiniging worden de pads naar keuze aangebracht onder de ogen of naast de mond.
Na 20 min intrekken worden de restjes hyaluronzuur er met een warme doek afgehaald en brengt de
specialiste dagverzorging aan
€ 39,95 1 zone, extra zone: € 35,00

BOEK

Dermafiller behandeling & bindweefselmassage 

Na de reiniging worden de pads naar keuze aangebracht onder de ogen of naast de mond.
Na 20 min intrekken worden de restjes hyaluronzuur er met een warme doek afgehaald en brengt de specialiste dagverzorging aan. inclusief uitgebreide bindweefselmassage
€ 65,00 1 zone

BOEK

quanis dermafiller